Bites & Business: Klantgericht meer geld verdienen

Klantgericht meer geld verdienen met je idee. Hoe maak jij van jouw bedrijf financieel een succes? Tijdens de Bites & Business van 15 april ga je met coaches Paul van Workum en Jasper van Wordragen aan de slag met strategie en verdienmodel. Aan het einde van de middag heb je duidelijk voor ogen wat je met jouw eigen onderneming wilt bereiken.

Aan bod komen vragen als: wat heb ik mijn klanten te bieden? En hoe vind ik de ultieme klant voor mijn idee? Dit doe je aan de hand van het Business Model Canvas – een hulpmiddel waarmee je aan de hand van 9 bouwstenen jouw bedrijfsplan overzichtelijk in kaart brengt. Daarin beschrijf je onder andere je activiteiten, verdienmodel, de toegevoegde waarde en klanten. Tijdens de workshop ervaar je de voordelen van dit prachtige model en leer je anders kijken naar de vele kansen van je bedrijf!

Uitnodiging tot vervolgsessies

Spreekt deze aanpak je aan? Als je wilt, kun je deelnemen aan drie vervolgsessies. Waar we met maximaal vier ondernemers aan de slag gaan om jouw bedrijf nog succesvoller te maken.

Tijd & plaats

  • Bites & Business: klantgericht meer geld verdienen
  • 15 april, 15.30-17.30 (aansluitend borrel)
  • Bizztopia | Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss

Deelname is net als onder andere activiteiten gratis. Wel vinden we het fijn als je je van tevoren opgeeft via events@starterssucces.nl. Zo weten we hoeveel stoelen we vrij moeten houden.

Datum
15/04/2019
Locatie
Bizztopia
Oude Litherweg 2
5346RT Oss
Bizztopia
Oude Litherweg 2 ,
5346RT Oss