Brabant Start Symposium 2018 - Ga je mee op reis?

Ga je mee op reis? 

We vertrekken 1 oktober om 12 uur vanaf het nieuwe Station88 in Tilburg. Onderweg komen we voorbij diverse inspirerende projecten van startersorganisaties. Ook zijn er interessante reizigers aan boord; allen met een groot hart voor het helpen van startende ondernemers. Neem plaats in speciale coupés om met elkaar relevante thema’s te bespreken. Uiteraard is er ook catering aanwezig. 

Zien we jou ook?
Brabant Start Symposium 2018
12.00 u – 17.30u
Station 88, Tilburg

Deelname is gratis.

Genodigden: startersorganisaties, accountmanagers, beleidsmedewerkers en BBZ-specialisten van gemeenten, starterscoaches, dienstverleners die starters ondersteunen.

Programma

12.00 uur: Ontvangst met lunch
12.45 uur: We vertrekken!

Samen met conducteur Richard Engelfriet die ons door de middag heen zal leiden.
13.00 uur: Inspirerende haltes
Op diverse plaatsen in Brabant zijn inspirerende voorbeelden van startersorganisaties om Brabantse starters verder te helpen. We stoppen kort bij een aantal haltes om meer te horen over: het workshopprogramma in Noordoost Brabant, het versterken van het ecosysteem in West-Brabant, de BBZ als onderdeel van startersadvies, Dutch Design Foundation, financieringen voor starters, huisvesting zoals Station88, Braventure en HighTechXL
14.00 uur: Pauze
14.20 uur: Thema coupés - eerste sto
p
In deze eerste tussenstop is er tijd om door te praten over een specifiek thema in een kleiner verband. Er zijn 6 tussenstations om uit te kiezen: sociale starter, financiering, start ups, samenwerking in de regio, coaching/startersbegeleiding, huisvesting. 
15.20 uur: Thema coupés - tweede stop 
Tijdens tweede stop die wordt gemaakt is er de mogelijkheid om de diepte in te gaan op een ander thema. Er kan gekozen worden uit dezelfde thema's als tijdens de eerste stop. 
16.15 uur: Het eindstation
Gezamenlijk kijken we terug op de reis die we hebben gemaakt en de lessen die we hebben geleerd. De middag wordt op een verrassende manier afgesloten door Esther Porcelijn. 
16.30 uur: Netwerkborrel
17.30 uur: Einde

Datum
01/10/2018
Locatie
Station88
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg
Station88
Burgemeester Brokxlaan 12 ,
5041 SB Tilburg