HAS Food Experience

Tijdens de 11e editie van dinsdag 5 februari 2019 presenteren ruim 200 4e-jaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges!  
HAS studenten tonen hun afstudeerproject in het food- of agrodomein, uiteenlopend van innovatieve food concepten tot visies over de toekomst van food, van reststroomreductie tot proceskundige validaties, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot start up food ondernemers.

De challenges van 2019:

  • Green & Tech
  • Consumer & Business
  • Lifestyle & Health
  • Start-ups & Entrepreneurs

Alvast een voorproefje? Bekijk de aftermovie van 2018!

Of lees het nieuwsartikel: Ruim 1500 bezoekers tijdens de HAS Food Experience 2018!

Datum
05/02/2019
Locatie
HAS Hogeschool
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch
HAS Hogeschool
Onderwijsboulevard 221 ,
5223 DE 's-Hertogenbosch