KvK Data Summit

Datagebruik biedt kansen voor grote en kleine ondernemers. Tegelijkertijd groeit de weerstand tegen de ondoorzichtige manier waarop persoonsgegevens worden gebruikt. Vooral de discussie rondom privacy en datagebruik neemt soms scherpe vormen aan. Tijd voor een open dialoog over de toekomst van het gebruik van data voor en door ondernemers tijdens de KVK Data Summit: een bijeenkomst voor het bedrijfsleven en de publieke sector over verantwoord gebruik van (ondernemers)data.

Dilemma’s rondom datagebruik staan op deze dag centraal. Weegt het afschermen van gegevens zwaarder dan weten met wie je zaken doet? Wat is de verhouding tussen privacy en gebruiksgemak? Wat moet bij wet worden geregeld en wat is de verantwoordelijkheid van ons allemaal? Op de KVK Data Summit gaan we in dialoog over de toekomst van het gebruik van (ondernemers)data in het nieuwe privacy tijdperk.

Programma

Naast discussie en dialoog biedt het programma workshops, best practices en kennissessies over actuele onderwerpen binnen het thema ‘verantwoord datagebruik’. Daarnaast lanceren we de Taskforce Maatschappelijk Verantwoord Datagebruik: een samenwerkingsverband van private en publieke organisaties dat aan de slag gaat met oplossingen voor de dilemma’s die datagebruik met zich meebrengt.

Jojanneke van den Berge, presentatrice van o.a. EenVandaag en de Privacytest, leidt ons als dagvoorzitter door het programma.

Voor wie?

Juristen, compliance officers, marketinspecialisten en andere functionarissen die zich bezighouden met (open) data en privacy. Ondernemers die zich betrokken voelen bij het thema 'verantwoord datagebruik‘

Meer weten over dit onderwerp of alvast meediscussieren? Bekijk de informatie over de KVK Data Dialoog.

Datum
14/03/2019
Locatie
TivoliVredenburg
Vredenburgkade 1
3511 WC Utrecht
TivoliVredenburg
Vredenburgkade 1 ,
3511 WC Utrecht