Ondernemers Cinema

Het opdoen van kennis en inspiratie en het uitwisselen van ervaringen kan je helpen bij de ontwikkeling van jouw bedrijf. Het werkt motiverend en daarom organiseren we op donderdag 22 februari de zogenaamde “Ondernemers Cinema.”

Tijdens dit gratis event worden er 3 “short docs” getoond van ondernemers die eerlijk en open vertellen over hun persoonlijke uitdagingen en hindernissen in het ondernemerschap. Na afloop van deze documentaires geven deze ondernemers je live on stage tips en inspiratie. Benieuwd over welke ondernemers het gaat?

Beschrijving

Inspiratie, kennis opdoen en ervaringen uitwisselen, werken motiverend en kunnen je helpen bij de ontwikkeling van jouw eigen bedrijf. Daarom hebben we Ondernemers Cinema voor je georganiseerd. Je bent van harte welkom bij Business Coach Breda voor het gratis event Ondernemers Cinema.

Je ziet drie short docs (documentaires) van ondernemers die eerlijk en open vertellen over hun persoonlijke uitdagingen en hindernissen bij het ondernemerschap. Daarna geven deze ondernemers live-on-stage tips, inspiratie en lessons-learned.

1. Jordi en Davey runnen twee jaar samen een bedrijf in Breda. Zij maken prezi presentaties voor allerlei organisaties. Groei is voor hen een belangrijkste uitdaging. Niet alleen de groei van het bedrijf maar zeker ook hun persoonlijke groei. Zij willen met hun bedrijf ook iets betekenen voor de samenleving. Daarom ondersteunen zij met hun werk goede doelen. In de relatie met klanten zijn ze enkele hindernissen tegengekomen waar ze over vertellen.

2. Darrell is 26 jaar en eigenaar van een fastfood restaurant in Rotterdam- Zuid. Hij heeft de zaak nog niet zolang (ongeveer 1 jaar) en combineert het ondernemerschap met zijn studie. Verder heeft hij nog de zorg voor zijn gezin met drie jonge kinderen. Darrell vertelt over de omgang met het personeel dat voor hem zowel een uitdaging (een leider zijn) als een hindernis is. Ook vertelt hij over de moeite die het hem kost om het werk als ondernemer en zijn thuissituatie te combineren.

3. Etnisch zakenvrouw Nederland van 2015, Nada, is directeur en eigenaar van drie apotheken in Rotterdam-Zuid. Zij is als jong meisje vanuit Irak met haar ouders naar Nederland gekomen. Ze geeft aan dat haar verleden impact heeft op hoe ze nu onderneemt. Haar uitdaging is een bedrijf levensvatbaar te maken en te laten groeien. Als hindernissen noemt ze de omgang met cultuurverschillen en met de wet- en regelgeving. Ook benoemt ze uitval van personeel als een hindernis.

 

Programma

19.00u Inloop

19.30u Start short docs

20.30u Gelegenheid te netwerken / Borrel

Ondernemers Cinema wordt georganiseerd door Business Coach Breda in samenwerking met Jacqueline Jumelet (Business story producer en promovendus Erasmus Universiteit Rotterdam).

Datum
22/02/2018
Locatie
Incubator
Oranjeboomstraat 198
4812EM Breda
Incubator
Oranjeboomstraat 198 ,
4812EM Breda