Ondernemersbezoek: Heische Hoeve

Op de dag van de liefde bezoeken we de Heische Hoeve aan de rand van natuurgebied De Maashorst. Kersenteeltbedrijf, distilleerderij, proeflokaal en vergaderlocatie in één. Aan het roer staat Dennis Hurkmans die ons meeneemt in zijn intrigerende ondernemersverhaal. 

De aanleiding om het ondernemerspad in te slaan was voor Dennis noodzaak. ‘Het is echt uit nood geboren; het varkensbedrijf van mijn ouders ging onderuit door de Varkenspest en we moesten een andere economische bestemming voor ons land vinden. Anders konden we er niet blijven wonen.’

Mix van landbouw, horeca en recreatie

Desondanks wisten Dennis en zijn vrouw een bedrijf op poten te zetten dat uniek is in zijn soort. “Ons concept past zowel binnen de landbouw, als de horeca en recreatiebranche. Da’s niet vergelijkbaar met andere bedrijven en maakt het heerlijk om je in de markt te onderscheiden!” Dat hun onderneming niet onopgemerkt blijft, blijkt wel uit de successen. Zo hebben ze in 2007 een tweede boerderij in de Maashort aangekocht. Dat succes is volgens Dennis toe te schrijven aan passie en enthousiasme.

Meer de markt lezen

Uiteraard heeft Dennis tijdens zijn ondernemersreis ook wat inschattingsfouten gemaakt. ‘Dat hoort erbij’, lacht hij. ‘Wel lees ik nu meer de markt en let ik op trends. Tegen de trends én politiek in werken, kost veel energie en uiteindelijk omzet.

Benieuwd naar het hele ondernemersverhaal?

Join us tijdens het ondernemersbezoek van februari. Tijd & plaats:

  • Ondernemersbezoek Heische Hoeve
  • 14 februari
  • 9:00-11.00 uur (inloop 8.45)
  • Heideweg 1a- 5472 LC Loosbroek

Deelname is gratis, maar we vinden het fijn om van tevoren te weten op wie we mogen rekenen! Dus vergeet niet om je aan te melden via events@starterssucces.nl!

 

Datum
14/02/2019
Locatie
Heische Hoeve
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
Heische Hoeve
Heideweg 1a ,
5472 LC Loosbroek