Ondernemersbezoek Meesters van de Halm

Grootmeester in granen! Dat mag deze ontbijtproducent met recht genoemd worden. Van granola tot muesli. En van havermout tot boekweitvlokken. Benieuwd naar wat ze nog meer voor lekkers maken voor jouw ontbijtbord? Ga dan mee met het ondernemersbezoek van 11 oktober. 

Meesters van de Halm stond aan de wieg van de biologische voeding in Nederland. Rob van den Berg, mede-eigenaar: ‘Onze producten zijn milieuvriendelijk geteeld en van biologische granen. Voor de oorsprong van deze mooie ontbijtproducten moeten we teruggaan in de tijd. Naar de jaren 50 – ver voor de tijd dat verantwoord en biologisch eten trending was. Harrie van Grinsven was ervan overtuigd dat milieu en mens in harmonie moesten samenleven. Vanuit deze visie begon hij met mijn opa graanpletterij De Halm.

Energiezuinige ondernemer

‘Nog steeds werken we met respect voor mens en milieu,’ vertelt Rob vol trots. Het laatste betekent voor ons ook zo duurzaam mogelijk werken. Daarom kopen we energie in van Nederlandse windenergie, hergebruiken we warmte uit ons proces en geven we restproducten een tweede leven als veevoer.

Wil jij weten hoe duurzaam en milieuvriendelijk ondernemerschap er in de praktijk uitziet? Geef je op voor het ondernemersbezoek via events@starterssucces.nl! Naast zijn ondernemersverhaal leidt Rob je graag rond in de graanpletterij. En wie weet kun jij al rondwandelend een graantje meepikken van die lekkere ontbijtgranen.  

Tijd en plaats

Ondernemersbezoek Meesters van de Halm

11 oktober: 9.00 – 11.00 uur

@De Morgenstond 11b, 5473 HE Heeswijk-Dinther

Datum
11/10/2018
Locatie
De Morgenstond 11 b
5473 HE Heeswijk Dinther
De Morgenstond 11 b,
5473 HE Heeswijk Dinther