Goed voorbereid van start met jouw onderneming

Je bent er klaar voor, jouw eigen onderneming. Maar waar moet je op letten als je gaat starten en hoe zorg je dat je goed voorbereid bent? Ik ga starten op 10 oktober is er voor jou. Tijdens dit event van Rabobank Zuidwest-Brabant en StartToGrow delen succesvolle ondernemers hun ervaringen en ga je aan de slag met jouw bedrijf.

Tijdens deze avond komen succesvolle ondernemers aan het woord over de start van hun onderneming. Waar zijn zij tegenaan gelopen en wat kunnen ze jou als tips meegeven? Verhalen dus uit de praktijk van mensen die, net zoals jij, aan het begin stonden van een grote uitdaging. 

WORKSHOPS

Je neemt deel aan drie workshops waarin de volgende thema’s centraal staan:

  • Een goed plan is de basis voor groei
    Workshop: Ondernemingsplan
  • Jouw bedrijf als sterk merk 
    Workshop (online) marketing
  • Maak van jouw bedrijf een winstgevende onderneming 
    Workshop: Verdienmodel

SPEEDMEET MET ONDERNEMERS

Leren doe je door interactie met elkaar. Door jouw vragen te bespreken met mensen die ervaring en kennis hebben. We sluiten deze avond af met een informele speedmeet waarbij je in contact komt met ondernemers, coaches en adviseurs die jou verder kunnen helpen. 

IK GA STARTEN

Ik ga starten is een event waar jij als (aankomend) ondernemer beter van wordt. Leer van anderen,
ontdek nieuwe kansen en inspireer elkaar. Ik ga starten is hét startersevent in de regio West-Brabant dat ondernemers écht verder helpt. 

Kun je niet wachten om met jouw onderneming aan de slag te gaan? Kijk dan ook op de website Ik ga starten. Daar vind je alle informatie over het starten van een onderneming.

DATUM EN TIJD

Donderdag 10 oktober 2019
19.00 – 21.30 uur

AANMELDEN

Heb je plannen of ben je al gestart dan is dit event een investering in jouw (toekomstige) bedrijf. Deelname is gratis na aanmelding op de website van StartToGrow.

Datum
10/10/2019
Locatie
Rabobank Zuiwest-Brabant
Laan van Limburg 2
4701 BP Roosendaal