Groei ondernemers Challenge Award

Op woensdag 27 november is het zo ver: de uitreiking van de Groei-ondernemers Challenge Award! De uitreiking vindt plaats tijdens de Business Dagen West-Brabant in Breepark. 

Het live-event vindt plaats op het centrale podium van de evenementenhal Breepark en Breda en de avond start om 18.30. Het programma bestaat o.a. uit een interessant optreden van de bekende netwerKing Charles Ruffolo, een “super pitch-fight” tussen twee Bredase groei-ondernemers en uiteraard de uitreiking van de Groei-ondernemers Challenge Award door wethouder Boaz Adank. De avond wordt afgesloten met ‘high-level” netwerken onder het genote van een borrel!

Programma:

18:30 uur: Inloop
19.00 uur: Start programma

  • Special Guest: NetworKing Charles Ruffolo
  • Uitreiking "Business Community Breda" awards 
  • "Super Pitch Fight" tussen 2 innovatieve Bredase Groei-Ondernemers 
  • Interview met de Bredase supergroeier Jurgen van Keulen 
  • Groei-Ondernemers Award 2019 - Uitreiking door wethouder Boaz Adank

21:00 uur: High level netwerken onder het genot van een borrel 

22:00 uur: Einde
 

Over Charles D.A. Ruffolo - MPA, The Networking

Ruffolo is internationaal spreker, trainer, dagvoorzitter, bestseller schrijver en uitgever. Hij spreekt meer dan 100 keer per jaar, wereldwijd in meer dan tien landen. Hij is actief lid van verschillende business clubs en heeft hierin ook een aantal bestuursfuncties (Lid van het Committee American Chamber of Commerce in Nederland, voormalig voorzitter van de Amsterdam American Business Club, Adviesraad/Partner Big Improvement Day and en Oprichter van Stichting Giving Back). Als professioneel netwerker heeft hij zijn eerste schreden in de zakenwereld gezet. Vanwege zijn specialistische kennis op het gebied van netwerken, een van de oudste beroepen ter wereld, en zijn aanstekelijk enthousiasme, is hij een veelgevraagd gastspreker. Charles Ruffolo heeft aangetoond dat netwerken een dagelijkse noodzaak is, waar ook de internettechnologie een duidelijke plaats heeft door het oprichten van The Network Club, die wereldwijd duizenden leden telt.

Datum
27/11/2019
Locatie
Evenementenhal Breepark Breda
Bavelseparklaan
4817ZX Breda