Ondernemersbezoek gemeente Oss: Wobine Buijs-Glaudemans

In 2011, tijdens de economische crisis, kwam Wobine Buijs-Glaudemans als burgemeester naar Oss. In eerste instantie met een economische opdracht. De eerste jaren werkte ze vooral aan de economische profilering en samenwerking. De laatste jaren verlegt ze accenten, onder meer naar duurzaamheid en een samenleving waarin iedereen zijn en vooral haar talenten kan ontplooien. Ze laat zich sterk inspireren door de Global Goals, zonder de economie uit het oog te verliezen.

Voordat ze burgemeester werd van Oss was ze directielid Economie en Mobiliteit bij de Provincie Noord-Brabant. Ze was daardoor nauw betrokken bij de ontwikkelingen rond MSD. De link met Oss was dus snel gelegd. Ze maakt zich nog steeds sterk voor de samenwerking die economisch Oss zo kenmerkt. Ze is trots op de bedrijvigheid en het ondernemerschap in Oss en zet zich in om dat vanuit haar positie op allerlei manieren te stimuleren.

Graag biedt ze startende ondernemers zoals jij de kans om eens nader kennis te maken. Dé gelegenheid om haar eens te bevragen over innovatie, leiderschap, werkgelegenheid en duurzaamheid! Laat je inspireren door haar ervaringen en stel je eigen vragen onder het genot van een kopje koffie.

Tijd & plaats

  • 9 mei: 9.00 – 11.00 uur (inloop vanaf 8.45)
  • Gemeente Oss – Raadhuislaan 2, 5340 BA Oss

Deelname is gratis, maar graag weten we van tevoren met hoeveel ondernemers we rekening mogen houden. Denk er daarom aan om je op te geven via events@starterssucces.nl.

Datum
09/05/2019
Locatie
Gemeente Oss
Raadhuislaan 2
5340BA Oss
Gemeente Oss
Raadhuislaan 2 ,
5340BA Oss