Ondernemersbezoek: Van Gruijthuijsen Catering

‘Uw gasten zijn onze gasten.’ Met deze treffende oneliner zet Van Gruijthuijsen Catering zichzelf op de kaart. Dit Heesche familiebedrijf geeft al meer dan 50 jaar culinaire invulling aan feestelijke én zakelijke bijeenkomsten. Op donderdag 12 september de eer aan voorman Tom Gruijthuijsen om ons mee te nemen in zijn unieke ondernemersverhaal.

Samen met zijn broer Michiel leidt Tom het familiebedrijf. Wat zijn bedrijf zo bijzonder maakt? ‘We weten raad met de meest uiteenlopende bijeenkomsten en partijen,’ vertelt hij vol trots. ‘Van groots bedrijfsjubileum tot een kleine zakenlunch. Niets is ons te gek. Wel merk ik dat we continu met vernieuwende ideeën moeten komen. Zo hebben wij een vaste locatie aangekocht: ’t Woud in Oss.’

Van generatie op generatie

Een concrete aanleiding om het ondernemerspad in te slaan, had hij niet. Tom: ‘het lag in de lijn der verwachtingen; ik ben mijn ouders op natuurlijke wijze opgevolgd.’ Dit gebeurde in 1994, waarna Tom en Michiel zich dag in dag uit inzetten om voor relaties partijen te verzorgen. Voor sommige al tientallen jaren! ‘En dit met een team dat voelt als familie.’

Benieuwd naar het hele verhaal?

Wil je weten welke uitdagingen Tom nog meer tegenkwam? Of welke tips hij voor jou in petto heeft? Ga mee met het ondernemersbezoek.

Tijd en plaats:

  • Donderdag 12 september
  • 9.00-11.00 uur (inloop 8.45)
  • Cereslaan 6, 5384 VT Heesch

Vergeet je niet van tevoren aan te melden via de website of door een mailtje te sturen naar events@starterssucces.nl. Dan weet Tom op hoeveel ondernemers hij mag rekenen.

Datum
12/09/2019
Locatie
Van Gruijthuijsen Catering
Cereslaan 6
5384VT Heesch