Themasessie Persoonlijk Leiderschap

Ondernemen is een vak op zich. Een uitdagend vak. Als ondernemer moet je jezelf aansturen, maar hoe doe je dat? Deze themasessie gaat over persoonlijk leiderschap. Je krijgt inzicht in je gedrag en hoe dat zich heeft ontwikkeld. Je leert beperkende overtuigingen en gedragspatronen te herkennen en te doorbreken. De sessie is gericht op zelfreflectie, zodat inzichtelijk wordt op welke manier je je gewenste doelen kunt bereiken. Voor veel ondernemers is het verhelderend om te ervaren en bewust te worden hoe je je eigen gedrag kunt beïnvloeden.

Waar krijg jij energie van? Waar blink jij in uit en wat zijn jouw aandachtspunten? Hoe denk jij succes te bereiken?Het klinkt vanzelfsprekend dat je als zelfstandig ondernemer bezig bent met zelfobservatie, -motivatie en –management. Maar neem je er echt de tijd voor en durf je vooruit te kijken? Door doelen te stellen geef je meer richting aan hetgeen je wilt bereiken. Succes is alleen mogelijk als je goed over je persoonlijke eigenschappen hebt nagedacht en weet hoe je deze kunt inzetten om doelen te bereiken. Tijdens deze sessie geven we je handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

PROGRAMMA THEMASESSIE

Tijdens deze themasessie leer je:

  • Hoe je je dromen vertaalt in doelen en acties
  • Welke overtuigingen je beperken en welke je versterken
  • Hoe je gedrag is ontstaan en wat je kunt doen om gedragspatronen te veranderen
  • Hoe je keuzes maakt waaraan je vanaf nu prioriteit geeft
  • Een strategie te ontwikkelen om veel sneller je doelen te bereiken

SPREKER

Erwin van Oss, adviseur en ondernemer 

Erwin van Oss is een daadkrachtige en energieke managementadviseur. Hij helpt organisaties om een verbetercultuur op te zetten waar persoonlijk leiderschap, maar ook teamontwikkeling, een belangrijk onderdeel van uitmaken. Erwin zet mensen aan het denken en weet hen nieuwe inzichten te geven over hoe zij doelen kunnen bereiken. Met zijn uitgebreide werkervaring en kennis als adviseur en trainer geeft hij op een persoonlijke wijze handvatten waar je iets aan hebt en direct mee aan de slag kunt gaan.

Deze themasessie is een hele dag in plaats van een avond zodat we meer tijd om bij dit onderwerp stil te staan.

Datum
20/09/2019
Locatie
Niet bekend
Wordt bij bevestiging doorgegeven