Workshop - Bedrijf kopen of verkopen?

Iedere ondernemer komt er ooit een keer mee in aanraking: de bedrijfsoverdracht. Een complex en emotioneel traject voor de ondernemer. Voor dergelijke overnametrajecten is kennis en ervaring noodzakelijk op het terrein van onder andere due diligence (boekenonderzoek), verkoopklaar maken, waardering en onderhandelingen. Graag nodigen wij u uit voor deze interactieve workshop die georganiseerd wordt door Business Coach Breda en verzorgd wordt door JM Corporate Finance te Breda op donderdagmiddag 7 november.
Het doel van deze workshop is het geven van inzicht in de mogelijkheden om een onderneming te starten middels een overname, te verkopen of te waarderen en de zaken die hierbij van belang zijn zoals het proces van de onderhandelingen.

Daarnaast geven wij u tips, vertellen we anekdotes en behandelen wij praktische aandachtspunten en de Do’s en Don’ts van bedrijfsoverdrachten.

Onderwerpen workshop

Het overnameproces
Starten van een onderneming middels het overnemen van een onderneming (inclusief video) Verkopen van een onderneming Waarderen van een onderneming (inclusief video) Praktische waarderingscases Groepsdiscussies

Trainers:
De workshop wordt verzorgd door Bart Koreman en Nick van der Zande, 2 ervaren MKB adviseurs van JM Corporate Finance. Beiden kijken er naar uit om u te vertellen over alle ins & outs van een overnametraject en zien u dan ook graag op 7 november.

Bedrijfspresentatie van JM Corporate Finance: video

Datum
03/12/2019
Locatie
Incubator
Oranjeboomstraat 198
4812EM Breda