Braventure

BE BRAVE, BUILD YOUR BUSINESS

Iedere kansrijke startup verdient het om succesvol te worden. Dat heb je voor een groot deel zelf in de hand, het begint natuurlijk bij een briljant idee, maar je hoeft het niet helemaal zelf te doen. Braventure biedt je snel toegang tot startkapitaal, kennis, community en faciliteiten met slechts één doel: jouw startup versnellen en laten slagen.

Braventure is hét startup programma van de 2 Brabantse universiteiten, 4 hogescholen en 6 ontwikkelingsmaatschappijen. Deze krachtenbundeling brengt een schat aan kennis, ervaring en contacten bij elkaar die jouw startup een kick-start geven.

Heb jij het lef ervoor te gaan? Overtuig ons van je briljante idee, ambitie en doorzettingsvermogen.

ACCELERATE WITH BRAVENTURE

Bij Braventure vind je naast begeleiding ook de weg naar startkapitaal. Eén van de financieringsmogelijkheden die we je aanbieden, is het nieuwe Brabant Startup Fonds (BSF). De provincie Noord-Brabant heeft dit fonds opgericht en gevuld met €10 miljoen voor het verstrekken van leningen voor de eerste fase van jouw startup: het uitwerken van ideeën en het ontwikkelen van een beginnend bedrijf. De selectie daarvoor start je bij ons.

De Braventure partners hebben alle kennis en contacten in huis om tot een passende financieringsmix voor jouw startup te komen. Als jij en je startup aan de voorwaarden voldoen, krijgen jouw plannen de snelheid die je nodig hebt.