Business Coach Breda

Business Coach Breda is een programma van de Gemeente Breda dat startende en jonge bedrijven helpt om succesvol te ondernemen. Dat doen we door:

- Individuele coaching door een professionele coach

- Training: Basiscursus Ondernemen en de Business Academy

- Netwerken: ontmoet andere starters en ondersteuners

- Huisvesting: koppeling starters aan leegstaande panden

Werkwijze

Neem contact op voor een intake. Bij de intake stellen wij samen met de starter op een gedegen, professionele en snelle manier vast of het zelfstandig ondernemerschap een reële optie is. Dit doet de coach onder andere door gebruik te maken van de Business Quick-scan. Basisvereisten zijn onder andere financierbaarheid van het idee en voldoende rendement om de (kandidaat) ondernemer te voorzien in zijn levensonderhoud. Na de intake volgen nog maximaal 3 coachingsessies.

Om meer te leren over het opzetten van je bedrijf volg je de Basiscursus Ondernemen. Ben je al wat verder dan kun je je ondernemersvaardigheden verder verbeteren via de bootcamps en masterclasses van de Business Academy.  Op onze netwerkbijeenkomsten ontmoet je andere starters en ondersteuners en doe je inspiratie op. Ook kunnen we helpen met het vinden van huisvesting.

Het programma is alleen bedoeld voor inwoners van Breda. Begeleiding door een van onze Business Coaches kost je niets, behalve je eigen inzet en doorzettingsvermogen.  Indien je deelneemt aan een van onze trainingen dan vragen we daarvoor een kleine bijdrage. Het begeleidingstraject van Business Coach Breda is kort en krachtig. Indien je hierna nog behoefte hebt aan verdere ondersteuning van een coach, klankbord of vakspecialist dan kunnen we je doorverwijzen naar een van onze partners.