Station88

HOI, ondernemer!

Doorgroeien? Aan de slag in Midden-Brabant? Je netwerk uitbreiden? Blijf niet eindeloos zoeken naar het antwoord op je vraag. Station 88 is de kortste weg richting antwoord op je ondernemersvragen.

Zit je goed in je huidige marktsegment of is het tijd om nieuwe markten aan te boren? Is het slim om een kantoorpand te huren of te kopen? Innoveren of specialiseren? Hoe maak je de stap om internationaal te gaan ondernemen? Wij horen graag waar jij tegen aanloopt als ondernemer, op die manier bouwen we samen aan Station 88 en helpen we elkaar vooruit.

Station 88 brengt alles wat je nodig hebt als ondernemer samen. Begin 2018 openen onze deuren in de Tilburgse Spoorzone. Hier vind je dienstverleners, een klankbord, ruimte voor startende bedrijven en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Met een uitgebreide en aanvullende website wordt Station 88 het centrale punt voor ondernemers en dienstverleners uit Midden-Brabant.

Station 88, Huis voor ondernemerschap en innovatie is een initiatief van Midpoint Brabant, gemeente Tilburg, en Starterslift. We nodigen je uit om vanuit jouw eigen vraagstukken Station 88 verder uit te breiden. Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar info@station88.nl of neem een kijkje op www.station88.nl.