Stichting Ondernemersklankbord

Bent u een startende ondernemer?

Ervaren ondernemers van Stichting Ondernemersklankbord helpen startende ondernemers graag vooruit.

Twijfelt u als startend ondernemer ook regelmatig of u wel op de goede weg bent? Maak dan eens een afspraak met een van de zeer ervaren adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord. U kunt al uw zorgen op tafel leggen en vertrouwelijk bespreken

Klik hier voor een afspraak op een van de spreekuren of een telefonisch consult in één van de regio's in Noord-Brabant:

Een gesprek is vrijblijvend en verplicht tot niets.

Zij ging je voor: Manon Wiskerke van pASSend wijzer:
“Na een gesprek op het spreekuur van het Ondernemingsklankbord kun je  verder, er is zoveel ruis in je hoofd, maar door erover te praten kom je vooruit”

Stichting Ondernemersklankbord (OKB) is een landelijk netwerk van oud-ondernemers met een ervaren kijk op zaken. Als netwerk staan zij (letterlijk en figuurlijk) dichtbij de ondernemers. OKB is één van de grootste non-profitorganisaties met vrijwillige adviseurs. OKB is al meer dan 35 jaar actief in heel Nederland. Ongeveer 300 adviseurs helpen ondernemers met hun vraagstukken in circa 3.000 Klankbordtrajecten per jaar. Zo’n 20 regionale teams bestrijken het hele land. Elk team wordt geleid door een regiovoorzitter en bestaat gemiddeld uit 10 tot 15 adviseurs. De adviseurs en regioteams worden ondersteund door een kleine, slagvaardige staf vanuit Den Haag. De adviseurs / managers hebben allen 30 tot 40 jaar gewerkt en daar veel tijd en geld in gestopt. Daaruit komt veel ervaring voort die zij niet in de kast willen leggen maar willen gebruiken om anderen te adviseren en coachen.